SYRNARN 10 бр./лот 3,5 мм 3 полюса стерео женски жак 3,5 аудио съединители за слушалки запояване слушалки ремонт DIY мини жак

Разпродажба!

SYRNARN 10 бр./лот 3,5 мм 3 полюса стерео женски жак 3,5 аудио съединители за слушалки запояване слушалки ремонт DIY мини жак

|

SKU: g9815

Етикети: мъжки аудио жак, тел за ремонт на слушалки, Нордост, ethernet конектор, 3, 5 мм жак сплитер, бананов конектор, комплект аудио системи honda, аудио щекер, Пылевая Корк, пенис мъжки мини.

12.27лв. 7.99лв.

Наличност: В наличност

Описание на продукта:

СЫРНАРН старши марка предприятия за интегриране на научноизследователската и развойната дейност на самообслужване, дизайн, продукти и продажба на цифрови аксесоари, на водещите слушалки, аудио конектори, кораб, компютър и продукти мобилен телефон периферни.Според нуждите на потребителите, ние предлагаме индивидуално аксесоари САМ модернизируя продукти.Ентусиазъм развитие и предприимчивое внимание ден на плащане към продукта, учейки с ментальностью развитие на нова технология и нова тенденция; дръжте инвестиция в талантливостях подобряване на продуктите и екипа.С полет следват отлично качество, ние решително се предоставят на потребителите в световен мащаб с водещ качество, изключителен дизайн, достъпна цена и отлично обслужване.Нека "SYRNARN" ще се превърне в марката, доверие на потребителите, на уважение, на иновациите и на connector в света.

SYRNARN 10 бр./лот 3,5 мм 3 полюса стерео женски жак 3,5 аудио съединители за слушалки запояване слушалки ремонт DIY мини жак

10PCS / ПАКЕТ

1.Можете да направите плащане чрез посочените по-горе методи за плащане.И, моля, любезно урегулируйте му в рамките на 3 дни след поставяне на поръчки.

2.Gtaint.eu ще си плащат в рамките на 24 часа; след като той бъде завършен,ние ще обработим вашата резервация възможно най-скоро.

3.Ако вашата поръчка е затворен от съображения за сигурност, трябва да подаде иск в Gtaint.eu.

4.възстановяване на средства, причинен от вдигането на поръчката, споразумение за връщането или медиация, ще бъде обработена веднага, и това ще отнеме около 7-10 работни дни, за да достигне своя сметка.

1.Всички детайли ще бъдат проверени и добре опаковани, преди да изпратите.Детайлите ще бъдат изпратени в рамките на 2-5 работни дни, след като купувачите ще плащат поръчки.

2.всички колети, изпратени по обикновена поща, имат ограничен теглото в рамките на 2 кг, ако вашето помещение е с наднормено тегло, ние ще изпратим в отделни errands.

3.It отнема от 15 до 60 дни преди вашето място. ( Това може да отнеме повече време, в някои отдалечени райони)

4.Можете да изберете по-бързи начини за доставка, ако искате да получите своя колет по-рано, а и ако няма нищо против да заплати разходите за доставка.(Моля, потвърдете, че вашият адрес е достъпен за доставка adyour phone)

5.ние declear стойност 5$ и вашият парцел подарък; надявам се, че това може да ви освободи от thetax.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви изисквания.

Ние ще ви възстановим или да изпрати повторно, ако вашата пратка ще бъде загубен, повреден по време на доставката или

Ние изпращаме ви грешен продукт;моля свържете се с нас и ни кажете какво искате да правим по-нататък.

1.Моля, пишете ни на 5-звезден положителна оценка, Ако Ви харесват нашите продукти, това е много важно.

2.моля, свържете се с нас, ако не ми харесва; не бързайте да оставят нетуральную или отрицателна обратна връзка, преди да се свържете с нас.Просто повярвайте ни, ние можем да решим този проблем най-добре за вас.

Спецификация

  • търговска марка: СИРНАРН

2 Отзиви SYRNARN 10 бр./лот 3,5 мм 3 полюса стерео женски жак 3,5 аудио съединители за слушалки запояване слушалки ремонт DIY мини жак

Добавяне на отзив

Свързани продукти