STEM 12-in-1 Education Solar Robot Toys САМ Building Science Experiment Kit за деца на възраст 8-12 години Solar Powered by sun Robot Комплекти

Разпродажба!

STEM 12-in-1 Education Solar Robot Toys САМ Building Science Experiment Kit за деца на възраст 8-12 години Solar Powered by sun Robot Комплекти

|

SKU: g9633

Етикети: детска науката, образователни комплекти kim robotics, направи си сам електронен комплект, направи си сам kit робот, стволовая играчка, комплект крачеше робот, развиване на образователни играчки, прът мтб, комплект слънчеви панели, сила слънчева играчка.

36.42лв. 25.49лв.

Наличност: В наличност

Описание на продукта:

Изграждане на 12 различни видове роботи от един комплект

Комплект за създаване на слънчева робот идва с всички подробности, необходими за създаването на тези работни робот от нулата!Благодарение на широк асортимент от различни движещи се и съединителните части, като съоръжения, табели, Гуми и шахти, можете да използвате приложената скици, за да създадете 12 различни стилове на роботи!

Образователна и завладяващ STEM играчка

Обогатяване на ума на детето си интерактивни задачи за създаване на собствени роботи!Подробни инструкции и разнообразие от видове строителни детайли заинтересуват децата и ще ги парна логика, когато те ще се съберат на сложни пъзели и да работи за решение на проблемите със смес от критично мислене и креативност.Това е идеалният празничен или коледен подарък за всяко дете!

Реално работещ двигател захранван със слънчева енергия

Комплектът включва: слънчев панел, който подхранва положителните и отрицателните кабели.Децата ще построят един истински работещ двигател захранван със слънчева енергия, който служи за мотор в основата на всеки модел робот! *За постигане на най-добри резултати: използвайте на открито в слънчев ден!

190 части за максимална адаптивност

190 парчета, за да увеличите опит настройки: 12 чертежи роботи са включени, но децата могат да създават свои собствени оригинални роботи от своето въображение!Използвайте инструкциите, за да овладеят роботостроение, а след това насърчавайте ги да създават свои собствени от нулата, за да провери границите на своето творчество!

Спецификация

 • Тема: Спорт
 • Възрастова Група: Възрастни
 • Номер На Модела: T0394
 • Предупреждение: Не яж

4 Отзиви STEM 12-in-1 Education Solar Robot Toys САМ Building Science Experiment Kit за деца на възраст 8-12 години Solar Powered by sun Robot Комплекти

 1. Catherine Hodgson – 2021-01-08

  great kit very nice works well

  5 / 5

 2. Rizwantahirr – 2020-12-15

  Compliant product. Fast shipping and received before the date.

  5 / 5

 3. Elcapitanmorgan – 2020-12-05

  The product is in very low quality. The engine unit strong enough to activate all the parts when its connected.

  1 / 5

 4. Second Hand Optom – 2021-01-11

  fast shipping, cheap quality, solar panel+motor work, after assemble - not working

  5 / 5

Добавяне на отзив

Свързани продукти