Мотоциклет скоростомер, оборотомер инструмент сензор калъф за ЯМАХА XJR1300 1998 1999 2000 2001 2002 уличен мотор

Разпродажба!

Мотоциклет скоростомер, оборотомер инструмент сензор калъф за ЯМАХА XJR1300 1998 1999 2000 2001 2002 уличен мотор

|

SKU: g9386

Етикети: XJR, мото панел, окачен тахометър, температура оборотомер, цифров на тахометър волтметър, за измерване на скоростта на мотоциклета, оборотомер термометър, Xjr 1300, измервателен мотоциклет, xjr1200.

81.80лв. 72.81лв.

Наличност: В наличност

Описание на продукта:

100% Чисто Нов

Цвят: Като На Изображението

Бърза и лесна инсталация-опънат свещи се свързват директно към OEM-штекерам вашия мотор

Защитете своя скоростомер от повреда или надраскване

Използвайте Материал, ABS за подобряване на твърдост и стабилност черупки

Висококачествен материал на капака за измерване на скоростта която е здрава и не е толкова лесно да се повреди при удар или слънчево грее

Замяна на повредени или стари подробности за измерване на скоростта на нови

Подходящ за ЙАВАХА :

XJR1300 1998-2002

не купувайте, ако не потвърдите, че можете да ги използвате, просто попитайте за подробен чертеж, за да се провери, ще ли те.

вие ще получите същия предмет, че и изображения.Може Би Малко Разлика В Цвят, Като Светлина По Време На Изстрел.

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на продукта, това означава, че транспортната фирма ще събира тези такси с вас, ако искате да получите стоката

o време за доставка в следната форма:

може би Хай известно забавяне, тъй като корабна компания или митническо, аз искам да се свържат с нас, ако се забави, но не се отвори дебат, тъй като това не е наша грешка

Когато Избирате Изпратено Експрес, Понякога Хората Не Ще Изпращате Поща, Която Сте Избрали, Защото Ще Възникнат Някои Проблеми С Митническите Органи И На Общините, И, Може Би, Срокът На Доставка Да Не Бъде По-Бързо.

моля, свържете се с нас по електронна поща, в рамките на 30 дни, ако имате нужда от възстановяване.

върнатият продукт трябва да бъде в първоначалното състояние, изпратете продукт обратно на посочения от вас адрес.

покупната цена ви бъде възстановена, но цената на доставката не се връща, ако купувачите да купуват продукти за грешка, купувачите трябва да заплатят разходите за обратна доставка.

купувачите могат да изискат пълно възстановяване включва разходите за доставка или за промяна на храни безплатно, ако ние сме грешни продукти, пакет загуби на транспортната фирма, с лошо качество или продукти, повредени по време на доставка (изисква ясни снимки на продукти и пакети) .

тъй като нашият добър купувач, аз желая вие да може да ни даде положителна оценка след получаване на нашите висококачествени продукти.ние винаги получаваме с отстъпка или подарък за втора покупка на клиенти, които ни дават положителна оценка.

ние показваме време за доставка на клиентите, така че не оставяйте ни един отрицателен отзив, ако вашият пакет пристигна късно, което се дължи на транспортна фирма.

не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ако имате някакви въпроси, ние ще отговорим в рамките на 12 часа.не отваряйте спор или не оставяйте отрицателни отзиви лесно, доверете ни се и изпратете ни имейл директно, всички проблеми могат да бъдат решени.

Спецификация

  • Височина На Продукта: 15cm
  • Широчина На Продукта: 20cm
  • търговска марка: JFGRACING
  • Вид На Материала: Пластмаса
  • Тегло Деталя: 0.7kg
  • Името На Модела: X201809221440
  • Дължина На Продукта: 30cm
  • Диаметъра На Продукта: 30cm
  • специални характеристики: Кутията За Измерване На Скоростта

0 Отзиви Мотоциклет скоростомер, оборотомер инструмент сензор калъф за ЯМАХА XJR1300 1998 1999 2000 2001 2002 уличен мотор

Добавяне на отзив

Свързани продукти