за спешно финансиране на адаптера SD2SP2 1.2 a SD карти и стартиращ диск, Mini DVD за Nintend Gamecube NGC NTSC

Разпродажба!

за спешно финансиране на адаптера SD2SP2 1.2 a SD карти и стартиращ диск, Mini DVD за Nintend Gamecube NGC NTSC

|

SKU: g858

Етикети: подмяна на gamecube, кутия за playstation, ds fat, sd2sp2, скок pak n64, sd wii, gamecube sd2sp2, gamecube thumbstick, проникна nintendo switch, покриване на psp.

23.35лв.

Наличност: В наличност

Описание на продукта:

За Диска:

1). Изтеглете игри за Gamecube с SD / Micro SD карта. 2). Изтеглете друг софтуер на homebrew (потребителски интерфейс Gameboy, мениджър памет GC, емулатори и др). 3).Принудителни Настройките На Видео. 4).Изтеглете Слот Мами.

Забележка:

Само за NTSC версия, а не за PAL !

Въпрос И Отговор:

Въпрос: Какво е Swiss и какво може да направи?A: това е доморощенное софтуер за Nintend Gamecube, което може да направите следното: - Изтеглете Gamecube игри с SD-карта-заредете друг софтуер на homebrew (потребителски интерфейс, GC memory manager и много други) - принудителни настройки на видеодисплея (480p) - изтегляне на игри мами и т.н. Q: Как мога да използвате SD карта с Swiss, за да изтеглите любимите игри?A: Swiss поддържа Usb адаптер-Micro SD Gamecube за сериен порт 2 sd2sp2.Можете също така можете да използвате SD адаптер за карта с памет. Q: мога ли да използвам този NTSC-диск в региона PAL Gamecube?A: не, освен ако не се използва за XENO GC или друго устройство, което позволява възпроизвеждане без региона. (Прост мод превключване на регионите не може да играе.XENO GC или друго устройство изисква се за заобикаляне на сигурността на Gamecube.) Q: тази версия на R688. Как мога да се актуализира на последната версия?A: можете да актуализирате нова версия безплатно от сваляне и запазване на своята SD-картата, която искате да използвате с Swiss.Просто използвайте диск за зареждане на swiss за да изтегляте и актуализирате там.

Пакетът включва:

1 X адаптер SD2SP2 1 X boot диск

Спецификация

  • Номер На Модела: за серия NTSC
  • Модел Nintendo: Nintendo GameCube
  • Съвместими Марка Глави.в / Модел: Nintendo
  • Произход: CN(произход)
  • търговска марка: OUTMIX
  • С USB порт: NO

0 Отзиви за спешно финансиране на адаптера SD2SP2 1.2 a SD карти и стартиращ диск, Mini DVD за Nintend Gamecube NGC NTSC

Добавяне на отзив

Свързани продукти