SDJCR1616H07 / SDJCL1616H07 индексируемый външен струг резцедержатель, 93-градусов твърдосплавен струг машина, притежателят на струг инструмент

Разпродажба!

SDJCR1616H07 / SDJCL1616H07 индексируемый външен струг резцедержатель, 93-градусов твърдосплавен струг машина, притежателят на струг инструмент

|

SKU: g797

Етикети: его инструменти за струговане, малко шестоъгълник, sdjcr1212h07, wnmg 060404, инструменти за струговане плоча, svg400a81 rev3 121114, батерия за smartisan, zcc ct ybc252, струговане на метални инструменти, инструменти за струговане mvvnn.

10.32лв. 5.06лв.

Наличност: В наличност

Описание на продукта:

Скъпи приятелю, ако не можете да намерите това ,което ви трябва, моля да ми кажете, че в тази връзка трябва да изберете това, което ви трябва

1. добра подлага на механична обработка на влияние.

2. перфектна повърхностна покритие. 3. Висока якост на опън и против абразия довършителни работи. 4. спецификация и точността на напълно отговарят на стандарт ISO. 5. применитесь в токарной и облицовочной работа. 6. по-други стругове инструменти се произвеждат в нашата фабрика, като титуляр расточного инструменти, държач за Канавочного инструменти,държач за резбонарязващи инструменти.

Забележка: този инструмент в процеса на продажбите не се включва видий вмъкване на изображение трябва да ви покажа

Купувачите трябва да прочетете: 1 Като вид продукт, Том подаване, от време на време радио-и състав , така че преди да се реши да купи на това бебе, моля да се свърже с предприемача, за да видите, ако запас.Цялостната ситуация не е на склад, ако ще се счупи бързо уведомлю продукт , който ще изберете за връщане или друг продукт, но и да поиска ясно, по-добре беше ли свободно да забави вашата извънредна ситуация.

Ако вие се съмнявате в помещение оферти, позволете ни да се споразумеят за разбирането на самия продукт или други въпроси .Е причинил ненужна надеждността .

3 .Всички наши продукти се поддържат TenPay , a sub - sub - quality one price , a price for the final price , за закупуване на отделни стоки не приема сделката !

Купувачите обръщат внимание :преди купувачите завладеят продукт , моля , разгледайте внимателно, като се зачитат резултатите от работата на всеки друг, и избягвайте фотографиране, не купувайте !

4 : цялата плащане и доставка, ние бързо ще изпратим имейл след получаване на парите !

5 : моля, направете снимка и след стоки , и да поеме инициативата да се свържат с мен, като само ще се появят пари !

Запитвания купувачът е получил стоката, няма проблем с прием на продукта при тези обстоятелства възможно най-скоро потвърди получаването в рамките на 1-2 дни, ако има проблем във времето за вас, бързо да съобщават на Хао лечение, не е получил стоката 1-2 дни да потвърдите или да се свържете директно със собственика .Купувачът е получил стоката ще се счита за квалифициран .След това той е поискал от собственика на магазина посочените резервни части или консумативи , за които става въпрос, магазин не носи отговорност !Моля купувачите знаят !

7 нашите всички продукти преди те да бъдат раздадени rigorously тествани , напълно осигуряват херметичността на стоки.Купувачите получават стоки трябва да бъдат инспектирани в предната част на служител на фирмата за превоз на товари, ако се повреди, тогава нека щат выданному "служение на повредени стоки", и след това возвратите стоки от фирма за превоз на товари, аз отивам на пазар за замяна.Ако расписываетесь за счупен продукт след основаването на замяна, връщане, ресторант не подлежи на връщане.Благодарим ви! ! !

Спецификация

  • търговска марка: ИНСТРУМЕНТИ KAVTECNC
  • Номер На Модела: SDJCR/L1616H07
  • Покритие: NO
  • Произход: CN(произход)
  • Твърдост: >40
  • Материал: HSS
  • Използването на: Външен Струг Инструмент

1 Отзиви SDJCR1616H07 / SDJCL1616H07 индексируемый външен струг резцедержатель, 93-градусов твърдосплавен струг машина, притежателят на струг инструмент

Добавяне на отзив

Свързани продукти