NC Studio 3G motion control card PCIMC-3G серво ръкохватката карта ЦПУ в 3 оси интерфейс адаптер Breakout board подкрепа Win7 система

Разпродажба!

NC Studio 3G motion control card PCIMC-3G серво ръкохватката карта ЦПУ в 3 оси интерфейс адаптер Breakout board подкрепа Win7 система

|

SKU: g643

Етикети: такса за управление на CNC, cnc, nc studio, фреза с ЦПУ, роторен мотор, ръкохватката cnc mach3, mppt pwm, управление на CNC, програмируем логически контролер, din ад, mpg ръкохватката.

158.10лв. 145.46лв.

Наличност: В наличност

Описание на продукта:

1 X 3G карта за управление на трафика

1 x 15-пинов паралелен кабел

1 x 3-axial разрушителната дъска

Карта за управление на трафика на 3G:

Въвеждането на продукти :

Могат да се използват в системата на WIN7.Той може също да определи пътя издълбани формат, директно и съвети, когато инструментът се променя .

Изходен импулс е по-ефективен, не само висока точност, но и по-бърза скорост , почивен управляващ сигнал е много по-добре, той значително подобрява точността на обработка на продукта, стабилност и гладкост, намалява шума на автомобили и подобряване на срока на експлоатация на машината.

Тя може да се използва със системи серво, и може пълно да съответства на системата на серво която има по-високо изискване да мине бързо, точност и висока ефективност на цялата машина.

Той има стабилна функция настройки на инструмента, можете да изберете позицията на инструмента, където ви харесва, той е лесен за използване от клиентите .

Поддържане на въртящата се ос, и се обработва , можете да се свържете на имейл ръкохватката директно за използване, това ще подобри удобството

какво по-лесно за клиента контрол на машината.

Той се стартира и спира автоматично за контрол на скоростта и на охлаждащата течност на шпиндела ., вътрешна оптимизирани операциите поддържат избор на приоритет на качеството или приоритет на скоростта ще бъде по-висока ефективност и за най-добър ефект при обработката на продукти.

По-силни противоинтерференционные способност и стабилность.

Забележка:

Този продукт е подобрена версия на 3G-карти , има голяма разлика в сравнение с конвенционалните 3D-карта, разширена версия на карти и червена карта.По този начин софтуерът не може повече да използва обичайното софтуер, то трябва да изберете този софтуер NC Studio, което е высокоточным, високоскоростен и многофункционален, например версия 5.4.95,5.4.96, 5.4.97 и 5.4.88.

Високоскоростна карта за управление на версиите свързва захранване 24V по подразбиране, сетноое-аналози за управление на шпиндела, скорост отношение на коефициента, може да се коригира в настройките изготовлений.Вал, който е многоскоростным и съвместим с 3D-карта за управление,-това е семиступенчатый регулатор.

Тази карта за 3G може да работи в системата на WIN7 (32-bit), reaches честота гасител на изходните до 120, тя е широко използвана за филировальной машини за гравиране , гравировального металообработващи машини мухъл и машини woodworking, която е с висока прецизност, бърз ход, няма проигрышный стъпка, не вывихивание , по-силна анти -- стиска способност, тя може да се замени с 3А / 3Б / 3D и друга карта студио НК, за това не се нуждаят от промяна на ред, просто и удобно.

Предимство:

Ефективността на работа е висока, тя е три пъти по-обикновена 3D-картата, засилва версия на 3D-карти и червени картони;

Той поддържа кабели на ръчни колела, функция за по-добър и цената е по-евтино, отколкото безжичен ръкохватката;

Спецификация

  • ОС: 3
  • Номер На Модела: 3-аксиален регулатор на движение на
  • Софтуерна поддръжка: UG,са mastercam,CASMATE,Art CAM,AUTOCAD,CorelDraw
  • Пристанище: Паралелен Порт
  • Система За Поддръжка: WinXP, Win7
  • Тип На Двигателя: Стъпков Двигател
  • Име: Карта за управление на трафика 3G
  • Система За Управление На: студио nc

1 Отзиви NC Studio 3G motion control card PCIMC-3G серво ръкохватката карта ЦПУ в 3 оси интерфейс адаптер Breakout board подкрепа Win7 система

Добавяне на отзив

Свързани продукти