Aoweziic 2020+ чисто нов внесен първоначално Fqa36p15 36p15 до-247 транзистор 36a 150V влияние на полета

Разпродажба!

Aoweziic 2020+ чисто нов внесен първоначално Fqa36p15 36p15 до-247 транзистор 36a 150V влияние на полета

|

SKU: g10157

Етикети: Xbox360, заваръчен шев на пресата, фирмен калъф за вашия телефон, обвивка на мобилен телефон apple, МОП-транзистори 250В, d92 02, полеви транзистор, mosfet 250v 30a, такса за управление с сварочным апарат, td 1dmk td 11k.

56.01лв.

Наличност: В наличност

Описание на продукта:

Уважаеми клиенти, имате твърде много детайли(голям инвентар) .не можете да изтеглите всички детайли.Ако не сте намерили своите части в нашия магазин или Gtaint.eu, моля, свържете се с нас за получаване на искането. можем да припомним и да се създаде връзка за вас.

Модел списъка спецификации отговаря стъпки на сървъра:

(1) Свържете се с центъра за обслужване на клиенти и изпратете BOM - (списък на продукти)。

(2) Модел на заявката (доклад за спецификацията трябва да редактирате търсеният продукт и количество)。

(3) специфични инструкции на цени и качество на продуктите, за получаване на продукти.

(4) Добавете плащане кошница за пазаруване, на права на плащане. също така, можете да кликнете, за да се отговори незабавно.

Топъл rgds 。

Напомняне на продавача топло длъжни, за регулиране на цените за превоз, за облекчаване на купувачи за запазване на цените за превоз.Ние коригира канали за доставка на нашите продукти.

Например, има три категории::

(1) за поръчки от $1 до $4.99, ние ще купувача икономично снабдяване и канал за доставка на стойност по подразбиране снабдяване с въздушна поща Yanwen икономично.Срокът за доставка е от 50 до 90 дни.Ако купувачите се нуждаят от пълна отслеживающая информация, те могат да изберат стандартна логистика.Срокът за доставка е от 28 до 50 дни.

(2) за поръчки от $5 до $10 ще ви купувача стандартна логистика.Канал за доставка по подразбиране-China Post Registered Air Mail логистика.Срокът за доставка е от 28 до 50 дни.

Ако купувачите се нуждаят от друга удобна отслеживающая информация, те могат да изберат друга стандартна логистика (28-50 дни при доставката) и бърза логистика (7-22 дни при доставка).

(3) за поръчки над $11, ние ще предоставим на купувача стандартни доставки.Канал за доставка по подразбиране-това е стандартна логистика доставка Gtaint.eu.Срокът за доставка е от 28 до 50 дни.

Тази стандартна логистика доставка Gtaint.eu се осигурява платформа с бърза скорост на доставка и висока степен на сигурност.Ако купувачите се нуждаят от друга удобна отслеживающая информация, те могат да изберат друга стандартна логистика (28-50 дни при доставката) и бърза логистика (7-22 дни при доставка).

(4) Бразилски Канал Доставка Незабавна Доставка.Канал за доставка по подразбиране-EMS логистика.Във връзка с промените в митническата политика на Бразилия.Бразилски купувачите трябва да е официалното име на компанията и на официалния данъчен номер.Доставката може да бъде изпратена в EMS логистика.Ако купувачът не отговаря на тези изисквания, тя не отговаря на митническата политика.Купувачите могат да изберат стандартна логистика.Стандартна логистика отговаря на бразилски индивидуален името на покупателната продукти на купувача.Канал за доставка по подразбиране за други страни това е по-бърза логистика.Специален страни се нуждаят от място на мита.Ние ще се свържем с купувачи, за да предоставят място на мита.

Спецификация

  • Приложение: Компютър
  • Тип: Автомобил с IC
  • Мощност На Разсейване: международен стандарт
  • състояние: НОВО
  • Номер На Модела: FQA36P15
  • търговска марка: Aoweziic
  • Работна Температура: международен стандарт
  • подаване на напрежение: международен стандарт
  • Съвместими Марка Глави.в / Модел: НЯМА
  • Съвместим: Игрова Конзола

1 Отзиви Aoweziic 2020+ чисто нов внесен първоначално Fqa36p15 36p15 до-247 транзистор 36a 150V влияние на полета

Добавяне на отзив

Свързани продукти