Мини Звънна На Търсещия Мерник На Пушка Мерник На Лов Снайперист Обхват Тактически Мерник На Очите Измерване Далекомер

Разпродажба!

Мини Звънна На Търсещия Мерник На Пушка Мерник На Лов Снайперист Обхват Тактически Мерник На Очите Измерване Далекомер

|

SKU: g10153

Етикети: инфрачервен мерник, голям мерник на пушка, ловен далекомер, измерване на Митра, имитационный ауспуси, далекомер golf ft, бобловская камера, танк Тигър, оптичен мерник Хакко, мерник на пушка.

254.44лв. 157.75лв.

Наличност: В наличност

Описание на продукта:

Мини Rang Finder Оптичен Мерник Оптичен Мерник Ловен Снайперист Обхват Тактически Мерник Визирный Очите Измервателен Далекомер

Характеристика:

【Напълно нова конструктивна конструкция:】Този дальномерный мерник е доста по-твърда изцяло метална обвивка, с тристранно конструкция за закрепване на възел, която може бързо да бъдат инсталирани в колата и да отговори на повечето изисквания за инсталиране.

【VoiceBroadcast:】с функция voiceBroadcastfunction, той може да работи със слушалки и кабелен контролер с цветен OLED дисплей, ясен дигитален дисплей за лесно четене.продължително натискане на бутон mode за да регулирате силата на звука.

【Обхват:】за максимален обхват на действие е до 800 метра, и се приема механично прицеливание, което може бързо и точно да реализира измерване на разстояние.Той може да бъде сравнен с механична точка на зрението и може да бъде променен единица за измерване.

【Пет режима на трансформация:】включително режим на измерване на разстояние, режим на непрекъснато измерване на разстояния, режим Мъгляви ден, режим на разстояние хоризонтално разстояние, вертикални разстояния и ъглов режим, режим на измерване на скорост чрез натискане на бутона mode изберете желания от вас режим.

【Широко приложение】този дальномерный очите могат да бъдат бързо монтирани на винтовках, Луках, стрелах, арбалетах и т.н., Което прави далекомер, вездесъща и подходящ за калибриране, на зрението, на лов,търсене,спасяване,туризъм и т.н.

Описание:

Максимален обхват на действие: 800 m/1000 m

Дальномерное резолюция: 0,1 м

Гласова видеозапис: китайски и английски език

Ъгъла на захващане: свободно затваряне на три страни.

Метод за насочване: механично прицеливание

Батерия: CR2 3V

Единица: м/Двор/градус

продуктовата носи етикет за услугата:

1x мини-далекомер 800 м

1x батерия

1x инструкция

1x кабелна управляващо устройство

Спецификация

  • Воспользуйся: Лов,Спорт
  • Документ: CE
  • търговска марка: БОБЛОВ
  • Произход: CN(произход)
  • Номер На Модела: АК800

1 Отзиви Мини Звънна На Търсещия Мерник На Пушка Мерник На Лов Снайперист Обхват Тактически Мерник На Очите Измерване Далекомер

  1. Leelrathnakumara – 2021-02-09

    Product reliable enough, for now seems to work well

    5 / 5

Добавяне на отзив

Свързани продукти