Приспособления-Плажни Крака-Micro Храни,Foot Palm,Shell Sea Сърце,Fish,Силиконова Форма-DIYManual KitchenBakingToolsLiquidSilicone Мухъл

Разпродажба!

Приспособления-Плажни Крака-Micro Храни,Foot Palm,Shell Sea Сърце,Fish,Силиконова Форма-DIYManual KitchenBakingToolsLiquidSilicone Мухъл

|

SKU: g10032

Етикети: форма за торта, олово форма, Градински мухъл, плажен чадър, 3d форма cilicon fondant, марка силициеви на ангелите, сърцето на мухъл силиций, плаж приспособления каране на ски, литьевая каучук, Птичья мухъл.

12.31лв. 8.87лв.

Наличност: В наличност

Описание на продукта:

началото

Почистване и поддръжка на силиконови форми:

1. Преди първата употреба първоначално с помощта на вода или препарат за почистване почистете повърхността от замърсявания.преди формата за печене използвайте малко количество масло, възникнали в рамките на една форма.Дори при използване на прес - форми, например, празни слотове Могат да бъдат добавени в празен резервоар за вода, изгаряне на въздуха е забранено.

2. след всяка употреба може да се накисва в разреден разтвор на препарат в рамките на 10-30 минути, измийте с мека кърпа за почистване не използвайте твърди почистващи топки и други обелени предмети, за да се избегне увреждане на плесен, предизвикана от драскотини.След измиване моля подсушете, поставени в кутия за съхранение, реакцията на силициев диоксид склонная към статичен, ток, погълнат малките частици във въздуха и прах, дългосрочно когато не ползите, избягва веднага подвержения на въздуха.

3. за фурната фурната трябва да се поставя в средната част, а отоплението е да се държат на разстояние около 10 см, а стените на фурната да се държат на разстояние 5 см, за да не навреди на температурата форма.

4. това е тази част на матрицата, която има процеп, когато фабриката е била изрязана, освобождаването трябва да се улеснят потребителите.Ако не се порежете, вие не можете да отидете.При използване разрез завинаги, след като опаковани в полиетиленово фолио или поставени на ластик, може да се налива течност

Характеристики на продукта мухъл силикон:

1. силикон основен компонент на силикон е силициев двуокис и, съдържащо се в пясъка, камък, кристал натурални съставки.Нито гума гума, нито пластмаса пластмаса!Силикагел-това е скалата на брега на морето, нисковъглеродни екология.

2. тежкотоварни силиконова гъвкавост, устойчивост на корозия, оптималната температура за готвене, печене, е най-добрият суровина при непосредствен контакт с храни, както и лесно и практично.

3. приемането на откриване, на здравето, на естествен антибактериален, може да се предотврати бактериални и грибковый растеж.Така че скъпи консумативи, медицински консумативи, има много на силиконови изделия.Като: биберони, силиконови пластмаса и други подобни.

4. смогите да бъде рециркулировано, здраво, ниска консумация на енергия.

5. механични свойства на стабилна структура, която притежава екстремна устойчивост на топлина, широк температурен диапазон.Температурата на най-ниската температура от минус 40 градуса, максимална температура 230 градуса топлина, която равномерно замръзва.

6. наличието на други видове почистващи средства и корозивни вещества, устойчивост на корозия и лесен за почистване.

7. след всяко използване на суровини не ще се придържаме към прес-форма.Въпроси, свързани с поддръжката на

Доставка:

Доставка И Предаване На

·Ние ще изпратим на стоки в рамките на 2 РАБОТНИ дни, след получаване на вашето плащане.Ние ще го доставим до вашия адрес на излизане, моля, уверете се, че вашият адрес е правилен.

Спецификация

 • Документ: FDA
 • Характеристика: Екологично Чист Продукт
 • Температурен Диапазон: -40 градуса -230 градуса
 • търговска марка: ТУТУЛЕ
 • Тип Инструменти За Торта: Прес-форми
 • Спецификация: #1- 9.0*6.6*2.0 см #2- 9.2*6.7*1.9 см
 • Тегло на продукта: #1-около 64 г #2 - около 60 г
 • Непристойная Снимка: No
 • Секси, Предполагащи: No
 • Тип: Инструменти За Торта
 • Материал: Хранителна течност на силиконова защита на околната среда
 • Номер На Модела: М-А786
 • Име на продукта: Приспособления-Плажни Крака-Micro FoodsMould
 • Воспользуйся: Сладкиши и бонбони мухъл торти шоколадови бисквити мухъл

8 Отзиви Приспособления-Плажни Крака-Micro Храни,Foot Palm,Shell Sea Сърце,Fish,Силиконова Форма-DIYManual KitchenBakingToolsLiquidSilicone Мухъл

Добавяне на отзив

Свързани продукти